Đapić oštro poručio Pupovcu: ‘Milorade, šape k sebi, ovo je Hrvatska!’

“Šape k sebi Milorade! Ne diraj HOS, ostavi se zla i patroniziranja hrvatskog naroda, nauči se konačno cijeniti milost koju i ti i tvoja politička subraća uživate, a ničim je niste zaslužili izuzev milosrđem i dobrotom hrvatskog naroda”, poručio je čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu, predsjednički kandidat stranke DESNO Anto Đapić.

“Ne razbuđuj u junacima HOS-a bliska sjećanja, ne potiči gnjev ratnika i pobjednika, jer bi se to tebi i tvojim srpskim jurišnicima moglo razbiti o glavu, mogla bi vam vatra u srcima tih junaka spržiti šape, puno nemilosrdnije nego devedesetih. Ovo je Hrvatska, naučite jednom zauvijek i budite ponizni pred tom činjenicom”, istaknuo je Đapić u svom priopćenju.

“HOS- ova Hrvatska je mati svakom odanom, lojalnom i dobronamjernom čovjeku, mi ne ponižavamo poražene kao što su radili tvoji Srbi i tvoji lažni antifašisti, ali u našoj Hrvatskoj neće nitko, pogotovo tvoj SNV ponižavati nas. Upozoravam upravu Zagreba na drskost i neprijateljstvo zahtjeva za zabranom udruga HOS-a, najozbiljnije upozoravam hrvatsku državu – ne igrajte se vatrom, ne prelazite granicu i srpskim Pupovčevim provokatorima stavite do znanja gdje im je mjesto”, stoji dalje u priopćenju.

“Nije dobro da to HOS radi, a uradit će ponovo ako bude trebalo. Za Dom Spremni je naša svetinja, bili smo i bit ćemo spremni za svoj Dom i to se nikada neće promijeniti, dok je hrvatskog naroda. Razumni ljudi bi to morali znati, a ako nemaju poneki kao Pupovac dovoljno mudrosti da to shvate, imat će je i imat će ih tko dobronamjerno poučiti da je spremnost za svoj dom moralni imperativ”, zaključio je predsjednički kandidat stranke DESNO.

U Osijeku i diljem Hrvatske, ali i u BiH, započelo je prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidaturu Ante Đapića, predsjednika stranke DESNO (Demokratski savez nacionalne obnove).

Uz pomoć brojnih volontera, kandidat Đapić očekuje brzo prikupljanje potpisa potrebnih za ulazak u predsjedničku utrku za Pantovčak.


IZVOR: Direktno